Ψητός μπακαλιάρος με σπαράγγια
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τριμμένο τυρί παρμεζάνα αντί για τυρί romano.
Υλικά:
- 4 φιλέτα γάδου
- 450 γρ φρέσκα σπαράγγια, κομμένα
- Λίγα ντοματίνια, κομμένα στην μέση
- 2 κ.σ. χυμός λεμονιού
- 1 – ½ κ.γ. ξύσμα λεμονιού
- ¼ κούπα τριμμένο τυρί roman ή παρμεζάνα
Μέθοδος:
Προθερμάνετε το φούρνο στους 375°. Τοποθετήστε το ψάρι και τα σπαράγγια σε ένα αντικολλητικό τηγάνι. Προσθέστε τις ντομάτες. Αλείψτε τα ψάρια με χυμό λεμονιού και πασπαλίστε με ξύσμα λεμονιού. Προσθέστε τυρί πάνω στα ψάρια και τα λαχανικά. Ψήστε το ψάρι για περίπου 12 λεπτά.
Αφαιρέστε το από τον φούρνο. Προθερμαίνετε τη σχάρα και ψήστε το μείγμα για το ψάρι μέχρι τα λαχανικά να είναι ελαφρώς χρυσαφένια, για περίπου 2-3 λεπτά.
Συνταγή: https://www.tasteofhome.com
Leave a comment