Γαρίδες με κόλιανδρο και λεμόνι
Το αποτέλεσμα είναι υπέροχο και αποτελεί μια τέλεια πρόταση για το επόμενό σας γεύμα.
Συστατικά
- 1/3 της κούπας φρέσκο κόλιανδρο, ψιλοκομμένο
- 1-1 / 2 κ.γ. ξύσμα λεμονιού
- 1/3 της κούπας χυμό λεμονιού
- 1 πράσινη πιπεριά, χωρίς σπόρους και ψιλοκομμένη
- 2 κ.σ. έξτρα παρθένο βιολογικό ελαιόλαδο
- 3 σκελίδες σκόρδου, ψιλοκομμένες
- 1/4 κ.γ. άνθος αλατιού
- 1/4 κ.γ. φρέσκο κύμινο
- 1/4 κ.γ. πιπέρι
- Μισό κιλό ωμές γαρίδες αποφλοιωμένες και ξεφλουδισμένες
- Φέτες λεμονιού
Οδηγίες
Αναμίξτε τα 9 πρώτα συστατικά και στη συνέχεια μαρινάρετε τις γαρίδες για 15 λεπτά.
Στη συνέχεια, περάστε τις γαρίδες και τις φέτες λεμονιού σε 4 μεταλλικά ή ξύλινα καλαμάκια. Τοποθετείτε στο γκριλ, σε μέτρια φωτιά μέχρι να γίνουν οι γαρίδες ροζ, για 2-4 λεπτά ανά πλευρά. Σερβίρετε και απολαύστε!
Συνταγή: https://www.tasteofhome.com/
Leave a comment