Καραμελωμένος σολομός με τζίντζερ
Είναι εύκολη, γευστική και θα γίνει ένα από τα αγαπημένα σας γεύματα!
Υλικά
- 2 κ.σ. σως σόγιας
- 2 κ.σ. βιολογικό μέλι Ελάτου
- 2 κ.γ. τζίντζερ, ψιλοκομμένο
- 2 σκελίδες σκόρδου, ψιλοκομμένες
- 4 φιλέτα σολομού
Εκτέλεση
Για τη σάλτσα που θα καραμελώσει τον σολομό σας, ενώστε τα 4 πρώτα υλικά.
Τοποθετείστε τον σολομό σε ένα grill σε μεσαία προς υψηλή φωτιά με το δέρμα προς τα κάτω. Ψήστε, με καλυμμένο το ψάρι, μέχρι να μπορεί να τρυπηθεί με ένα πιρούνι. Το ψήσιμο θα χρειαστεί περίπου 4 – 5 λεπτά για την κάθε πλευρά. Βουρτσίστε την κορυφή με μισή από τη σάλτσα πριν τον γυρίσετε. Στη συνέχεια, αλείψτε την υπόλοιπη σάλτσα πάνω από τον σολομό πριν το σερβίρισμα.
Καλή απόλαυση!
Εκτέλεση: https://www.tasteofhome.com/
Leave a comment