Μπρουσκέτες σολομού

Είναι ένα γευστικό και υγιεινό πιάτο και αποτελεί μια ευχάριστη εναλλαγή στα συνηθισμένα πιάτα!

Υλικά:

Μέθοδος:

Μαρινάρετε τον σολομό με ρίγανη, αλάτι και πιπέρι.

Στη συνέχεια, πάρτε ένα αντικολλητικό τηγάνι και βάλτε πάνω τον σολομό ώστε να ψηθεί από τις δύο πλευρές και να αποκτήσει ένα βαθύ χρυσό χρώμα. Αυτό γίνεται για περίπου 6 λεπτά. Στη συνέχεια, γυρίστε την πλευρά και αφήστε τον μέχρι να γίνει πιο τραγανός.

Μεταφέρετέ τον σε ένα πιάτο. Στο τηγάνι, βάλτε τώρα λίγο σκόρδο και κρεμμύδια. Μαγειρέψτε μέχρι το σκόρδο να είναι μαλακό. Προσθέστε και τις ντομάτες και βάλτε επίσης λίγο ακόμα αλάτι και πιπέρι.

Ανακατέψτε καθώς μαγειρεύετε. Αφαιρέστε το από τη φωτία και προσθέστε λεμόνι και ελαιόλαδο.

Σερβίρετε τον σολομό με το μείγμα ντομάτας από πάνω. Γαρνίρετε με βασιλικό και παρμεζάνα και πασπαλίστε το μείγμα από το βαλσάμικο και το μέλι!

Συνταγή: https://www.delish.com


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post