Ψητό ψάρι με πατάτες και μανιτάρια στο φούρνο

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μπακαλιάρο, σφυρίδα ή άλλο λευκό ψάρι της αρεσκείας σας.

Υλικά

 

Εκτέλεση

Προθερμάνετε τον φούρνο στους 225 βαθμούς C.

Ανακατέψτε τις πατάτες, τα μανιτάρια, το λάδι, το αλάτι και το πιπέρι σε ένα μεγάλο μπολ. Μεταφέρετε σε ένα ταψί. Ψήστε μέχρι τα λαχανικά να είναι τρυφερά, για 30 – 40 λεπτά.

Ανακατέψτε τα λαχανικά και προσθέστε το σκόρδο. Στη συνέχεια τοποθετείστε το ψάρι και πασπαλίστε από πάνω χυμό λεμονιού και 1 κ.σ. ελαιόλαδο. Γαρνίρετε με το μείγμα από βότανα. Ψήστε μέχρι το ψάρι να είναι έτοιμο και να μπορεί να ξεφλουδιστεί με ένα πιρούνι, για 10 – 15 λεπτά. Γαρνίρετε με θυμάρι, αν θέλετε.

Καλή απόλαυση!

Πηγή: http://www.eatingwell.com/


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

This site is protected by hCaptcha and the hCaptcha Privacy Policy and Terms of Service apply.


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post