Σολομός με avocado και lime

Υλικά

Για μια μερίδα

Topping avocado

  • 1 αβοκάντο, ψιλοκομμένο
  • ¼ κόκκινο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • 1 κ.σ. φρέσκος κόλιανδρος, ψιλοκομμένος
  • 1 κ.γ. έξτρα παρθένο βιολογικό ελαιόλαδο
  • Ανθός αλατιού, για τη γεύση
  • Πιπέρι, για τη γεύση
  • 1 κ.σ. χυμός lime

Εκτέλεση

Προθερμάνετε τον φούρνο στους 200 ˚C. Απλώστε λαδόκολλα σε ένα ταψί.

Πάνω στην λαδόκολλα, αλείψτε τον σολομό με το σκόρδο, το λάδι, το αλάτι, το πιπέρι και την πάπρικα.

Ψήστε για 10 – 12 λεπτά, μέχρι να μαγειρευτεί.

Για το αβοκάντο topping: Σε ένα μικρό μπολ ανακατέψτε απαλά το αβοκάντο, το κόκκινο κρεμμύδι, τον κόλιανδρο, το λάδι, το αλάτι, το πιπέρι και τον χυμό από lime. Μην τα ανακατέψετε πάρα πολύ και σπάσετε το αβοκάντο.

Με ένα κουτάλι βάλτε το μείγμα αβοκάντο πάνω από τον σολομό ως γαρνίρισμα.

Καλή απόλαυση!

Πηγή: https://tasty.co/


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post