4 Weeks Love Yourself Challenge

Ιανουάριος, ο μήνας των μεγάλων αλλαγών. Ή μήπως όχι?

Και να που μπήκε η νέα χρονιά και ήδη βρισκόμαστε στο 2023!
Είναι απίστευτο πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός, ειδικά αν κι εσύ κινείσαι γρήγορα. Και στη σημερινή εποχή κινούμαστε όλοι όσο πιο γρήγορα γίνεται για να πετύχουμε όσο μπορούμε περισσότερα. Αυτή είναι η λογική μέσα στην οποία μεγαλώσαμε. Είναι όμως σωστή λογική? Απ’ ότι φαίνεται όχι. Είμαστε πιο στρεσαρισμένοι από ποτέ, όλο και περισσότεροι άνθρωποι έρχονται αντιμέτωποι με την κατάθλιψη και τις αγχώδεις διαταραχές, αλλά και με προβλήματα ύπνου. Μήπως λοιπόν πρέπει να δούμε τα πράγματα λίγο διαφορετικά?

Οι περισσότεροι έχουμε συνδέσει το ξεκίνημα της νέας χρονιάς με μεγάλους στόχους, που θα ανατρέψουν τα πάντα και θα μας χαρίσουν την πολυπόθητη αλλαγή, σε όλους τους τομείς της ζωής μας. Ετοιμάζουμε φοβερές αλλαγές στην καθημερινότητα που πιστεύουμε ότι θα κρατήσουμε για όλη την χρονιά , μέχρι να δούμε μετά από λίγες ημέρες ότι τελικά δεν ήταν εφικτές.
Πραγματικά πιστεύω ότι αυτή η διαδικασία μας προκαλεί ακόμα περισσότερο στρες και στο τέλος της χρονιάς βρισκόμαστε στο ίδιο σημείο από το οποίο ξεκινήσαμε. Κοινώς, δεν έχει αποτέλεσμα.


Ας δουλέψουμε πιο έξυπνα, όχι περισσότερο!

Δεν είναι μυστικό. Είναι πλέον και επιστημονικά τεκμηριωμένο πως τα καλύτερα αποτελέσματα στο σώμα μας μπορούμε να τα δούμε με workouts 20-30 λεπτών, 4-5 φορές την εβδομάδα! Ο ιδανικός μάλιστα συνδυασμός είναι 3 φορές την εβδομάδα αερόβια κίνηση και 2 φορές την εβδομάδα ενδυνάμωση. Μπορείτε να ακούσετε περισσότερα για αυτό , στο τελευταίο μας podcast με τον Κώστα Σπανό, εργοφυσιολόγο και επιστημονικό συνεργάτη μας στα Well Be Workouts. Δεν χρειάζεται λοιπόν να ξοδεύετε ώρες στο γυμναστήριο, ούτε να εξαντλείτε το σώμα σας για να δείτε αποτελέσματα. Όπως επίσης, δεν χρειάζεται να κάνετε στερητικές δίαιτες ή να αποκλείετε τροφές για να χάσετε βάρος.

 

Χρειάζεται γνώση και κίνητρο!

Σε αυτά ακριβώς βασίζεται το 4 Weeks Love Yourself Challenge, το οποίο θα ξεκινήσει τη Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου, στα Well Be Workouts.
Κάθε εβδομάδα θα είναι αφιερωμένη και σε διαφορετικό μέρος του σώματος μέσα από ολιγόλεπτα workouts, ενώ παράλληλα θα μοιραζόμαστε μαζί σας πρακτικά tips που βασίζονται σε αποτελέσματα επιστημονικών ερευνών, ώστε να πετύχετε το μέγιστο αποτέλεσμα στην υγεία και στο σώμα σας.

Μπορεί να ακούγεται τετριμμένο, αλλά δεν είναι. Οι μικρές αλλαγές στην καθημερινότητα κάνουν όλη τη διαφορά. Είναι πιο εύκολο να διατηρήσουμε στη ζωή σου μια καλή συνήθεια, αν αυτή είναι εύκολη και συχνή, παρά να ετοιμαζόμαστε ενόψει της νέας χρονιάς για φοβερές αλλαγές τις οποίες μετά από κάποιες ημέρες θα συνειδητοποιήσουμε ότι δεν μπορούμε να συνεχίσουμε. Και πιστέψτε με, είναι πιο αποτελεσματικό να κινούμε έστω και λίγο το σώμα μας κάθε μέρα, παρά να το εξουθενώνουμε με πολύωρες προπονήσεις.

Αυτό θα κάνουμε λοιπόν και στο Love Yourself Challenge μας.
Καθημερινά και σύντομα workouts για όλα τα επίπεδα, μαζί με προτεινόμενους
διαλογισμούς, για να ισορροπούμε το μέσα και το έξω μας!

Αν έχετε δεύτερες σκέψεις, σας προτείνω να δοκιμάσετε τις 7 δωρεάν ημέρες που προσφέρουμε σε όλα μας τα μέλη, ώστε να γνωρίσετε την προσέγγιση και τη φιλοσοφία των Well Be Workouts.

Αν είστε ήδη μέλος μας, ξέρετε τι να περιμένετε!
Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους, με περισσότερη ενσυνειδητότητα σε όλους τους τομείς της ζωής μας!

 JOIN TODAY


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post