Ομελέτα με καπνιστό σολομό
Υλικά
- 2 μεγάλα αυγά
- 30 γρ. καπνιστό σολομό, ψιλοκομμένο
- 2 κ.γ. τυρί χαμηλών λιπαρών
- 1 κρεμμύδι, κομμένο σε φέτες
- 1 κ.γ. κάπαρη
Οδηγίες
Χτυπήστε ελαφρά τα αυγά σε ένα μικρό μπολ μέχρι να ενωθούν. Ανακατέψτε τον καπνιστό σολομό, το τυρί, το κρεμμύδι και την κάπαρη. Καλύψτε ένα μικρό αντικολλητικό τηγάνι με νερό και θερμάνετε σε μεσαία φωτιά. Προσθέστε το μείγμα του αυγού και μαγειρέψτε, ανακατεύοντας συχνά, μέχρι να ψηθεί για περίπου 3 λεπτά. Τέλος, γαρνίρετε με βιολογικό ελαιόλαδο.
Καλή απόλαυση!
Συνταγή: http://www.eatingwell.com/
Leave a comment