arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

Πρωινά

Ομελέτα με καπνιστό σολομό


Απολαύστε μια υπέροχη ομελέτα με καπνιστό σολομό.
Ομελέτα με καπνιστό σολομό

Πρωινά

Ομελέτα με καπνιστό σολομό


Ομελέτα με καπνιστό σολομό

Σερβίρετε με φρέσκα νεροκάρδαμα και ντοματίνια για ένα γεμάτο πρωινό.

 

Υλικά

  • 8 μεσαία ντοματίνια, κομμένα
  • Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
  • 3 μεγάλα αυγά ελευθέρας βοσκής
  • 35 γρ. καπνιστός σολομός καλά κομμένος
  • 1 κ.σ. βολβοί
  • 25 γρ. φρέσκα νεροκάρδαμα
  • Φρέσκο τριμμένο μαύρο πιπέρι

 

Μέθοδος

  • Πασπαλίστε τις ντομάτες με πιπέρι. Ρίξτε λίγο έξτρα παρθένο ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και ζεστάνετε σε μεσαία θερμοκρασία. Στη συνέχεια, ρίξτε τις ντομάτες και μαγειρέψτε για 2 – 3 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν. Ανακατέψτε ανά τακτά χρονικά διαστήματα αλλά προσέξτε να μην χαλάσετε τις ντομάτες.
  • Ταυτόχρονα, χτυπήστε τα αυγά σε ένα μπολ μαζί με λίγο πιπέρι. Βάλτε μέσα τον σολομό, τους βολβούς και ρίξτε τα σε μια κατσαρόλα.
  • Μαγειρέψτε απαλά για 3-4 λεπτά, ανακατεύοντας αργά, μέχρι να μαλακώσουν τα αυγά. Αφαιρέστε από τη φωτιά και ανακατέψτε για λίγα δευτερόλεπτα.
  • Σερβίρετε τις ντομάτες σε δύο πιάτα και μοιράστε τα αυγά μαζί με τα νεροκάρδαμα!

Καλή απόλαυση!

Συνταγή: https://www.bbc.co.uk

0 σχόλια


Αφήστε το σχόλιό σας

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα σχόλια θα πρέπει πρώτα να εγκριθούν πριν δημοσιευτούν.