arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

ΠΡΩΙΝΑ

Ομελέτα με καπνιστό σολομό


Απολαύστε μια υπέροχη ομελέτα με καπνιστό σολομό.
Ομελέτα με καπνιστό σολομό

ΠΡΩΙΝΑ

Ομελέτα με καπνιστό σολομό


Ομελέτα με καπνιστό σολομό

Υλικά

  • 8 μεσαία ντοματίνια, κομμένα
  • Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
  • 3 μεγάλα αυγά ελευθέρας βοσκής
  • 35 γρ. καπνιστός σολομός καλά κομμένος
  • 1 κ.σ. βολβοί
  • 25 γρ. φρέσκα νεροκάρδαμα
  • Φρέσκο τριμμένο μαύρο πιπέρι

Μέθοδος

  • Πασπαλίστε τις ντομάτες με πιπέρι. Ρίξτε λίγο έξτρα παρθένο ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και ζεστάνετε σε μεσαία θερμοκρασία. Στη συνέχεια, ρίξτε τις ντομάτες και μαγειρέψτε για 2 – 3 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν. Ανακατέψτε ανά τακτά χρονικά διαστήματα αλλά προσέξτε να μην χαλάσετε τις ντομάτες.
  • Ταυτόχρονα, χτυπήστε τα αυγά σε ένα μπολ μαζί με λίγο πιπέρι. Βάλτε μέσα τον σολομό, τους βολβούς και ρίξτε τα σε μια κατσαρόλα.
  • Μαγειρέψτε απαλά για 3-4 λεπτά, ανακατεύοντας αργά, μέχρι να μαλακώσουν τα αυγά. Αφαιρέστε από τη φωτιά και ανακατέψτε για λίγα δευτερόλεπτα.
  • Σερβίρετε τις ντομάτες σε δύο πιάτα και μοιράστε τα αυγά μαζί με τα νεροκάρδαμα!

Σερβίρετε με φρέσκα νεροκάρδαμα και ντοματίνια για ένα γεμάτο πρωινό.

Καλή απόλαυση!

Συνταγή: https://www.bbc.co.uk

0 σχόλια


Αφήστε το σχόλιό σας

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα σχόλια θα πρέπει πρώτα να εγκριθούν πριν δημοσιευτούν.