Ομελέτα με καπνιστό σολομό

Υλικά

  • 8 μεσαία ντοματίνια, κομμένα
  • Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
  • 3 μεγάλα αυγά ελευθέρας βοσκής
  • 35 γρ. καπνιστός σολομός καλά κομμένος
  • 1 κ.σ. βολβοί
  • 25 γρ. φρέσκα νεροκάρδαμα
  • Φρέσκο τριμμένο μαύρο πιπέρι

Μέθοδος

  • Πασπαλίστε τις ντομάτες με πιπέρι. Ρίξτε λίγο έξτρα παρθένο ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και ζεστάνετε σε μεσαία θερμοκρασία. Στη συνέχεια, ρίξτε τις ντομάτες και μαγειρέψτε για 2 – 3 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν. Ανακατέψτε ανά τακτά χρονικά διαστήματα αλλά προσέξτε να μην χαλάσετε τις ντομάτες.
  • Ταυτόχρονα, χτυπήστε τα αυγά σε ένα μπολ μαζί με λίγο πιπέρι. Βάλτε μέσα τον σολομό, τους βολβούς και ρίξτε τα σε μια κατσαρόλα.
  • Μαγειρέψτε απαλά για 3-4 λεπτά, ανακατεύοντας αργά, μέχρι να μαλακώσουν τα αυγά. Αφαιρέστε από τη φωτιά και ανακατέψτε για λίγα δευτερόλεπτα.
  • Σερβίρετε τις ντομάτες σε δύο πιάτα και μοιράστε τα αυγά μαζί με τα νεροκάρδαμα!

Σερβίρετε με φρέσκα νεροκάρδαμα και ντοματίνια για ένα γεμάτο πρωινό.

Καλή απόλαυση!

Συνταγή: https://www.bbc.co.uk


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post