arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

Πρωινά

Εύκολη σπιτική granola με αμύγδαλα και σιρόπι σφενδάμου


Μια γευστική και εύκολη συνταγή για granola φτιαγμένη από βρώμη, αμύγδαλα και σιρόπι σφενδάμου.
Εύκολη σπιτική granola με αμύγδαλα και σιρόπι σφενδάμου

Πρωινά

Εύκολη σπιτική granola με αμύγδαλα και σιρόπι σφενδάμου


Εύκολη σπιτική granola με αμύγδαλα και σιρόπι σφενδάμου

Την ψήνετε στο φούρνο και την απολαμβάνετε για πρωινό.

Υλικά:

  • 100 γρ. αμύγδαλα
  • 750 γρ. βρώμη
  • 50 γρ. κολοκυθόσπορος
  • 2 κ.σ. κανέλα
  • 150 ml σιρόπι σφενδάμου
  • 100 ml λάδι καρύδας
  • 2 κ.γ. εκχύλισμα αμυγδάλου
  • 50 – 100 γρ. σταφίδες

Μέθοδος:

Σπάστε λίγο τα αμύγδαλα, αν το επιθυμείτε. Διαφορετικά, αφήστε τα ολόκληρα.

Προσθέστε όλα τα αποξηραμένα υλικά σε ένα μεγάλο ταψί και ανακατέψτε τα πρόχειρα.

Προσθέστε το σιρόπι σφενδάμου, το λάδι καρύδας και το εκχύλισμα αμυγδάλου και ανακατέψτε καλά μέχρι να ενωθούν. Μπορείτε να το κάνετε είτε με το κουτάλι, είτε με το χέρι σας.

Προθερμαίνετε τον φούρνο και ψήνετε στους 200 βαθμούς για περίπου 45 λεπτά.

Καθώς ψήνονται, ανακατέψτε ανά τακτά χρονικά διαστήματα με ένα κουτάλι.

Μόλις ψηθούν, βγάλτε τα και αφήστε τα να κρυώσουν. Προσθέστε και μια μεγάλη χούφτα σταφίδες και απολαύστε!

Συνταγή: https://www.kindearth.net/

0 σχόλια


Αφήστε το σχόλιό σας

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα σχόλια θα πρέπει πρώτα να εγκριθούν πριν δημοσιευτούν.