Κρεμώδης βρώμη με μύρτιλα και πεκάν

Κρεμώδης βρώμη με μύρτιλα και πεκάν

Απλά θερμαίνετε βιαστικά τη βρώμη το πρωί και γαρνίρετε με μύρτιλα, σιρόπι σφενδάμου και πεκάν για ένα εύκολο και γρήγορο πρωινό.

Υλικά

  • ½ κούπα βρώμη
  • ½ κούπα νερό
  • Πρέζα ανθό αλατιού
  • ½ κούπα μύρτιλα, κατεψυγμένα ή φρέσκα
  • 2 κ.σ. ελληνικό γιαούρτι χωρίς λιπαρά
  • 1 κ.σ. ψητά πεκάν, ψιλοκομμένα
  • 2 κ.γ. σιρόπι σφενδάμου

 

Μέθοδος

Ενώστε τη βρώμη, το νερό και τον ανθό αλατιού σε ένα βάζο ή ένα μπολ. Καλύψτε και βάλτε το στο ψυγείο όλη τη νύχτα. Το πρωί, ζεστάνετε αν το θέλετε και γαρνίρετε με μύρτιλα, γιαούρτι, πεκάν και σιρόπι.

Καλή απόλαυση!

Συνταγή: http://www.eatingwell.com/


Leave a Comment

Pleae note, comments must be approved before they are published