Κρεμώδης βρώμη με μύρτιλα και πεκάν
Απλά θερμαίνετε βιαστικά τη βρώμη το πρωί και γαρνίρετε με μύρτιλα, σιρόπι σφενδάμου και πεκάν για ένα εύκολο και γρήγορο πρωινό.
Υλικά
- ½ κούπα βρώμη
- ½ κούπα νερό
- Πρέζα ανθό αλατιού
- ½ κούπα μύρτιλα, κατεψυγμένα ή φρέσκα
- 2 κ.σ. ελληνικό γιαούρτι χωρίς λιπαρά
- 1 κ.σ. ψητά πεκάν, ψιλοκομμένα
- 2 κ.γ. σιρόπι σφενδάμου
Μέθοδος
Ενώστε τη βρώμη, το νερό και τον ανθό αλατιού σε ένα βάζο ή ένα μπολ. Καλύψτε και βάλτε το στο ψυγείο όλη τη νύχτα. Το πρωί, ζεστάνετε αν το θέλετε και γαρνίρετε με μύρτιλα, γιαούρτι, πεκάν και σιρόπι.
Καλή απόλαυση!
Συνταγή: http://www.eatingwell.com/
Leave a comment