Πρωινό με βρώμη, πορτοκάλι και κανέλα
Συστατικά:
- 100 γρ. νιφάδες βρώμης
- 300 ml. Γάλα αμυγδάλου
- Μισό πορτοκάλι
- Κανέλα
- Τζίντζερ
- Γαρύφαλλο
- Γιαούρτι
- Σμέουρα
- Φράουλες
Εκτέλεση:
Παίρνουμε μια μικρή κατσαρόλα και τοποθετούμε μέσα το γάλα αμυγδάλου, τις νιφάδες βρώμης, το πορτοκάλι, την κανέλα, το τζίντζερ και το γαρύφαλλο και ζεσταίνουμε σε χαμηλή φωτιά.
Όσο το μείγμα μας ζεσταίνεται, εμείς ανακατεύουμε για περίπου 5 λεπτά. Αν είναι πολύ πηχτό, προσθέτουμε νερό ή επιπλέον γάλα αμυγδάλου. Μόλις το μείγμα μας ομογενοποιηθεί, σερβίρουμε στα αγαπημένα μας coconut bowls.
Γαρνίρουμε με γιαούρτι, σμέουρα και λίγες φράουλες!
Καλή απόλαυση!
Συνταγή από: oat to eat
Leave a comment