Ψωμί oλικής με αβοκάντο και κράνμπερι
Υλικά
- 4 φέτες πολύσπορο ψωμί
- ½ φλυτζάνι τυρί ρικότα
- 2 ώριμα αβοκάντο
- 40 γρ. κράνμπερι (αποξηραμένα)
- 20 γρ. φυστίκια Αιγίνης (χωρίς το κέλυφος, ψημένα, ανάλατα)
- λίγα φρέσκα φύλλα ρόκας
- βιολογικό ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Απλώνουμε σε κάθε φέτα ψωμί την ρικότα.
Πλένουμε καλά και στραγγίζουμε τα φύλλα ρόκας. Τοποθετούμε τη ρόκα, σε κάθε φέτα ψωμιού.
Ξεφλουδίζουμε και κόβουμε σε λεπτές φέτες τα αβοκάντο και τα τοποθετούμε πάνω από τη ρόκα.
Σπάμε σε μικρότερα κομμάτια τα φυστίκια και τα ρίχνουμε από πάνω, μαζί με τα κράνμπερι.
Πασπαλίζουμε με λίγο ελαιόλαδο και απολαμβάνουμε!
Πηγή: CookMagazineGr
Leave a comment