Μεσογειακό μείγμα βοτάνων

Αυτή η εκδοχή είναι κατάλληλη για τα λαχανικά, τα θαλασσινά και άλλα πιάτα.

Υλικά

  • 2 κ.σ. αποξηραμένη ρίγανη
  • 2 κ.σ. αποξηραμένο δενδρολίβανο
  • 2 κ.σ. αποξηραμένο θυμάρι
  • 1 κ.σ. αποξηραμένο δυόσμο
  • 1 κ.σ. αποξηραμένο φασκόμηλο

 

Εκτέλεση

Ενώστε τη ρίγανη, το δενδρολίβανο, το θυμάρι, το δυόσμο και το φασκόμηλο σε ένα καθαρό βάζο με καπάκι. Κλείστε καλά το καπάκι και ανακατέψτε το μείγμα. Αποθηκεύστε σε ένα δροσερό κρύο μέρος για έως και 6 μήνες. Πριν τη χρήση, θρυμματίστε τα βότανα με τα δάχτυλά σας ώστε να απελευθερωθούν οι γεύσεις.

Καλή απόλαυση!

Πηγή: http://www.eatingwell.com/


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post