arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

Επιδόρπια

Spicy Carob Chocolate Ice Cream


Το πρώτο Well B Workshop τα είχε όλα. Επιστημονικές διατροφικές συμβουλές, μικρά μυστικά και tips που μπορούν να ενισχύσουν την καλύτερη διατροφή μας αλλά και απολαυστικές συνταγές. 
Spicy Carob Chocolate Ice Cream

Επιδόρπια

Spicy Carob Chocolate Ice Cream


Spicy Carob Chocolate Ice Cream

Μια από τις αγαπημένες μας, από την Αγγελική Σπανού, Παθολόγο και food blogger (www.puremomentum.com), είναι το παγωτό με την μοναδική πικάντικη γεύση του και τα υλικά μοναδικής θρεπτικής αξίας. 

Υλικά

  • 100 γρ σοκολάτα υγείας
  • 1 κονσέρβα κρέμα καρύδας
  • 2 κ.σούπας mixed butter: βούτυρο κασιους, φυστίκι και αμύγδαλο
  • 2 κ.σούπας αγαύη
  • 1/4 cup ζάχαρη καρύδας
  • 2 κ.σούπας χαρούπι
  • 2 μπανάνες κατεψυγμένες
  • 1/2 κ.γ. κανέλα
  • 1/2 κ.γ. μιξ πιπεριών

ice cream

Οδηγίες

Σε κατσαρολάκι ζεσταίνουμε την κρέμα καρύδας και προσθέτουμε το βούτυρο, την ζάχαρη καρύδας, την αγαύη και την κουβερτούρα σε κομμάτια.

Ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει η σοκολάτα και αφαιρούμε από τη φωτιά.

Προσθέτουμε την κανέλα, το πιπέρι, το χαρούπι και ανακατεύουμε με το σύρμα.

Βάζουμε στην κατάψυξη για 3 ώρες.

Μετά ρίχνουμε το μίγμα σε μπλέντερ με τις 2 μπανάνες κομμένες σε φέτες. Χτυπάμε ώσπου να ομοιογενοποιηθεί το μίγμα. Σερβίρουμε αμέσως ή καταψύχουμε ξανά για 1 ώρα. 

Στο σερβίρισμα προσθέσαμε ως topping βρώσιμα λουλούδια από την Olympus Fields!

 

0 σχόλια


Αφήστε το σχόλιό σας

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα σχόλια θα πρέπει πρώτα να εγκριθούν πριν δημοσιευτούν.

Καλάθι Αγορών