Snack balls με λιναρόσπορο και φυστικοβούτυρο
Υλικά
- ½ φλυτζάνι φυστοκοβούτυρο
- ½ φλυτζάνι τριμμένο λιναρόσπορο
- 1 φλυτζάνι βρώμη
- 1 κούπα αποξηραμένα δαμάσκηνα, χωρίς κουκούτσι
- ½ φλυτζάνι σταγόνες μαύρης σοκολάτας
Εκτέλεση
Απλώνουμε αντικολλητικό χαρτί σε ένα ταψί και αφήνουμε στην άκρη.
Σε ένα μπλέντερ προσθέτουμε όλα τα υλικά, εκτός της σοκολάτας και ανακατεύουμε μέχρι να δημιουργηθεί η ζύμη. Προσθέτουμε τα κομμάτια σοκολάτας και ανακατεύουμε ελαφρά, μέχρι να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά μαζί.
Δημιουργούμε μπαλάκια ίσα με ένα κουτάλι της σούπας και τοποθετούμε στο ταψί. Βάζουμε το ταψί στο ψυγείο για 30’.
Διατηρούμε τα snack balls για έως μια εβδομάδα στο ψυγείο σε κλειστό τάπερ.
Leave a comment