Ψητά ροδάκινα με μασκαρπόνε
Υλικά
- 4 ροδάκινα
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 4 κ.σ. σιρόπι σφενδάμου
- 1 συσκευασία τυρί μασκαρπόνε
- φρέσκο θυμάρι, για το σερβίρισμα
Εκτέλεση
Πλένουμε και κόβουμε τα ροδάκινα στη μέση, αφαιρόντας το κουκούτσι.
Στη συνέχεια αλείφουμε τα κομμάτια ροδάκινο με λίγο ελαιόλαδο και τα ψήνουμε με τη σάρκα προς τα κάτω σε ένα grill αντικολλητικό τηγάνι. Ψήνουμε για περίπου 5-7 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν.
Μόλις είναι έτοιμα, μεταφέρουμε σε ένα πιάτο, πασπαλίζουμε με σιρόπι σφενδάμου και φρέσκο θυμάρι, και σερβίρουμε με λίγο μασκαρπόνε.
Γλυκό με οξύτητα κ ότι πρέπει για μας που δεν τρώμε ζάχαρη ή σοκολατα
Leave a comment