arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

ΕΠΙΔΟΡΠΙΑ+ΣΝΑΚ

Muffins ολικής άλεσης


Ξεκίνησε τη μέρα σου με αυτά τα υπέροχα και υγιεινά muffins.
Muffins ολικής άλεσης

ΕΠΙΔΟΡΠΙΑ+ΣΝΑΚ

Muffins ολικής άλεσης


Muffins ολικής άλεσης

Υλικά

  • 1 αυγό
  • 250γρ. ελληνικό γιαούρτι
  • 45γρ. ελαιόλαδο
  • 65γρ. μέλι
  • 100γρ. γάλα
  • 1κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
  • ½ κ.σ. μαγειρική σόδα
  • 200γρ. αλεύρι ολικής άλεσης
  • 60γρ. νιφάδες (ή σταγόνες) μαύρης σοκολάτας
  • 45γρ. καρύδια κομμένα

 

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200oC.

Σε ένα μεγάλο μπολ, χτυπάμε τα αυγά. Προσθέτουμε το γιαούρτι, το γάλα, το μέλι, το εκχύλισμα βανίλιας και τη μαγειρική σόδα και τα ανακατεύουμε.

Προσθέτουμε και το αλεύρι, ανακατεύοντας καλά.

Προσθέτουμε τα καρύδια και τις νιφάδες σοκολάτας, ανακατεύουμε και μοιράζουμε ομοιόμορφα, σε θήκες για muffins.

Τα ψήνουμε, στη μεσαία σχάρα, για 12-16’, μέχρι να ροδίσουν. Τα σερβίρουμε αφού κρυώσουν.

Πηγή: CookMagazineGr

0 σχόλια


Αφήστε το σχόλιό σας

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα σχόλια θα πρέπει πρώτα να εγκριθούν πριν δημοσιευτούν.