Παγωτό μπανάνας με ωμά κάσιους και γκρανόλα

Συστατικά:

3 μεσαίες μπανάνες

  • 50 γρ. γάλα καρύδας ή γάλα αμυγδάλου

Εκτέλεση:
Κόβουμε σε μικρά κομμάτια τις μπανάνες και τις παγώνουμε στην κατάψυξη για 2 με 3 ώρες.
Στη συνέχεια, χτυπάμε στο μούλτι τις παγωμένες μπανάνες μαζί με το γάλα, μέχρι να γίνουν ένα ομοιογενές μείγμα.
Μοιράζουμε το μείγμα σε 3 ποτηράκια και τα βάζουμε στην κατάψυξη.
Περιμένουμε μερικές ώρες να παγώσει και έτοιμο!

Σερβίρουμε στα coconut bowls και συμπληρώνουμε ωμά κάσιους και σπιτική γκρανόλα ή όποιο άλλο υλικό της αρεσκείας μας.

Διατροφική ανάλυση παγωτού:

Θερμίδες: 82
Πρωτεΐνες: 1,4 γρ.
Υδατάνθρακες: 19,4 γρ.
Λιπαρά: 0,7 γρ.
Μερίδες: 3
*Διατροφική ανάλυση ανά μερίδα 130 γρ.

 

 

Συνταγή από το Nutrition Support

 

 


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post