Παγωτό μπανάνας με ωμά κάσιους και γκρανόλα

Παγωτό μπανάνας με ωμά κάσιους και γκρανόλα

Συστατικά:

3 μεσαίες μπανάνες

  • 50 γρ. γάλα καρύδας ή γάλα αμυγδάλου

Εκτέλεση:
Κόβουμε σε μικρά κομμάτια τις μπανάνες και τις παγώνουμε στην κατάψυξη για 2 με 3 ώρες.
Στη συνέχεια, χτυπάμε στο μούλτι τις παγωμένες μπανάνες μαζί με το γάλα, μέχρι να γίνουν ένα ομοιογενές μείγμα.
Μοιράζουμε το μείγμα σε 3 ποτηράκια και τα βάζουμε στην κατάψυξη.
Περιμένουμε μερικές ώρες να παγώσει και έτοιμο!

Σερβίρουμε στα coconut bowls και συμπληρώνουμε ωμά κάσιους και σπιτική γκρανόλα ή όποιο άλλο υλικό της αρεσκείας μας.

Διατροφική ανάλυση παγωτού:

Θερμίδες: 82
Πρωτεΐνες: 1,4 γρ.
Υδατάνθρακες: 19,4 γρ.
Λιπαρά: 0,7 γρ.
Μερίδες: 3
*Διατροφική ανάλυση ανά μερίδα 130 γρ.

 

 

Συνταγή από το Nutrition Support

 

 


Leave a Comment

Pleae note, comments must be approved before they are published