Παγωτό μπανάνας με ωμά κάσιους και γκρανόλα
Συστατικά:
3 μεσαίες μπανάνες
- 50 γρ. γάλα καρύδας ή γάλα αμυγδάλου
Εκτέλεση:
Κόβουμε σε μικρά κομμάτια τις μπανάνες και τις παγώνουμε στην κατάψυξη για 2 με 3 ώρες.
Στη συνέχεια, χτυπάμε στο μούλτι τις παγωμένες μπανάνες μαζί με το γάλα, μέχρι να γίνουν ένα ομοιογενές μείγμα.
Μοιράζουμε το μείγμα σε 3 ποτηράκια και τα βάζουμε στην κατάψυξη.
Περιμένουμε μερικές ώρες να παγώσει και έτοιμο!
Σερβίρουμε στα coconut bowls και συμπληρώνουμε ωμά κάσιους και σπιτική γκρανόλα ή όποιο άλλο υλικό της αρεσκείας μας.
Διατροφική ανάλυση παγωτού:
Θερμίδες: 82
Πρωτεΐνες: 1,4 γρ.
Υδατάνθρακες: 19,4 γρ.
Λιπαρά: 0,7 γρ.
Μερίδες: 3
*Διατροφική ανάλυση ανά μερίδα 130 γρ.
Συνταγή από το Nutrition Support
Leave a comment