#Coconut Bowl Recipes - Hot espresso porridge
Υλικά:
- 1/2 κούπα γάλα αμυγδάλου
- 1/2 κούπα νερό
- 1/2 κούπα βρόμη
- 1 δόση espresso
- 1 λιωμένη μπανάνα
Toppings:
- Μαύρη σοκολάτα
- Καρύδια πεκάν
- Αποξηραμένα μούρα
Μέθοδος:
Παίρνετε ένα κατσαρολάκι και μαγειρεύετε τα υλικά σας για 3 με 4 λεπτά, μέχρι να γίνει χυλός. Στη συνέχεια, ρίχνετε το μείγμα σας στο αγαπημένο σας coconut bowl και γαρνίρετε με μαύρη σοκολάτα, καρύδια πεκάν και αποξηραμένα μούρα.
Καλή απόλαυση!
Συνταγή: healthynutritiouslife
Leave a comment