Σπιτικό παγωμένο γιαούρτι
Υλικά
- 500 γρ. γιαούρτι
- 2 κ.σ. σιρόπι σφενδάμου
- 3 κ.σ. αμυγδαλοβούτυρο
- 1 κούπα φρούτα του δάσους
- ¼ κούπας γκρανόλα
Εκτέλεση
Σε ένα μίξερ, μεταφέρουμε το γιαούρτι, το σφένδαμο και το αμυγδαλοβούτυρο και χτυπάμε καλά για περίπου 2’.
Στη συνέχεια, στρώνουμε μια λαδόκολλα σε ένα σκέυος της επιλογής μας και μεταφέρουμε το μείγμα. Μεταφέρουμε στην καάψυξη για τουλάχιστον 4 ώρες.
Σερβίρουμε με φρούτα της επιλογής μας και γκρανόλα.
Καλή απόλαυση!
Leave a comment