Μους σοκολάτας με αβοκάντο
Υλικά
- 2 αβοκάντο ώριμα
- 100 ml γάλα αμυγδάλου
- 80 γρ. μέλι
- 50 γρ. σκόνη κακάο
- 1 κ.σ. εκχύισμα βανίλιας (ή 3 βανίλιες σκόνη)
- 2 φύλλα φρέσκος δυόσμος
- 3-4 φουντούκια
Εκτέλεση
Ξεφλουδίζουμε τα αβοκάντο, τα χαράζουμε κάθετα στη μέση και τα ανοίγουμε. Αφαιρούμε το κουκούτσι και τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια.
Σε ένα μίξερ, ή multi, ρίχνουμε τα κομμάτια αβοκάντο, το γάλα αμυγδάλου, το κακάο, το μέλι, το εκχύλισμα βανίλιας και χτυπάμε δυνατά, μέχρι να γίνουν ένα ομοιόμορφο μείγμα.
Το μεταφέρουμε σε ένα μπολ.
Το σκεπάζουμε με μεμβράνη και το βάζουμε για 60’ στο ψυγείο.
Όταν σερβίρουμε, μπορούμε να γαρνίρουμε με ένα φυλλαράκι φρέσκο δυόσμο και σπασμένα φουντούκια.
Πηγή: CookMagazineGr
Leave a comment