arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

ΕΠΙΔΟΡΠΙΑ+ΣΝΑΚ

Μους σοκολάτας με αβοκάντο

Μους σοκολάτας με αβοκάντο

ΕΠΙΔΟΡΠΙΑ+ΣΝΑΚ

Μους σοκολάτας με αβοκάντο

Μους σοκολάτας με αβοκάντο

Υλικά

  • 2 αβοκάντο ώριμα
  • 100 ml γάλα αμυγδάλου
  • 80 γρ. μέλι
  • 50 γρ. σκόνη κακάο
  • 1 κ.σ. εκχύισμα βανίλιας (ή 3 βανίλιες σκόνη)
  • 2 φύλλα φρέσκος δυόσμος
  • 3-4 φουντούκια

Εκτέλεση

Ξεφλουδίζουμε τα αβοκάντο, τα χαράζουμε κάθετα στη μέση και τα ανοίγουμε. Αφαιρούμε το κουκούτσι και τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια.

Σε ένα μίξερ, ή multi, ρίχνουμε τα κομμάτια αβοκάντο, το γάλα αμυγδάλου, το κακάο, το μέλι, το εκχύλισμα βανίλιας και χτυπάμε δυνατά, μέχρι να γίνουν ένα ομοιόμορφο μείγμα.

Το μεταφέρουμε σε ένα μπολ.

Το σκεπάζουμε με μεμβράνη και το βάζουμε για 60’ στο ψυγείο.

Όταν σερβίρουμε, μπορούμε να γαρνίρουμε με ένα φυλλαράκι φρέσκο δυόσμο και σπασμένα φουντούκια.

 

Πηγή: CookMagazineGr

0 σχόλια


Αφήστε το σχόλιό σας

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα σχόλια θα πρέπει πρώτα να εγκριθούν πριν δημοσιευτούν.