Μπουκιές μπανάνας με αμυγδαλοβούτυρο

Υλικά

  • 3 μπανάνες
  • ½ κούπα αμυγδαλοβούτυρο
  • 250 γρ. κουβερτούρα
  • 1 κ.σ. λάδι καρύδας

 

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε και κόβουμε τις μπανάνες σε ίσες ροδέλες.

Παίρνουμε ένα αντικολλητικό χαρτί και απλώνουμε σε ένα ταψί. Στη συνέχεια, παίρνουμε μια μια τις ροδέλες της μπανάνας και αλείφουμε λίγο αμαυγδαλοβούτυρο και τις σκεπάζουμε με μια ακόμα ροδέλα, και αφήνουμε στην άκρη. Επαναλαμβάνουμε το ίδιο για όλες τις μπανάνες.

Στη συνέχεια μεταφέρουμε το ταψί στη κατάψυξη για περίπου 1 ώρα, και παράλληλα σε ένα σκέυος μπεν-μαρι λιώνουμε την σοκολάτα μαζί με το λάδι.

Ύστερα αφού βγάλουμε το ταψί από την κατάψυξη, βουτάμε ένα ένα τα σαντουιτς μπανάνας στη σοκολάτα ώστε να καλυφθούν μέχρι την μέση και τα τοποθετούμε πίσω στο χαρτί. Επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία για όλα.

Ξαναμεταφέρουμε το ταψί στην κατάψυξη για μόλις 15 λεπτά αυτή την φορά, μέχρι να παγώσει η σοκολάτα και είναι έτοιμα για απόλαυση!


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post