Γλυκιά και αλμυρή σοκολάτα

Γλυκιά και αλμυρή σοκολάτα

Μπορείτε να αλλάξετε τα αποξηραμένα φρούτα με εκείνα της αρεσκείας σας. Ωστόσο, μην παραλείψετε τον ανθό αλατιού, γιατί θα θέλετε μια αλμυρή δόση.

Υλικά:

  • 340 γρ. μαύρη σοκολάτα με στέβια, λιωμένη
  • ½ κούπα αλμυρά pretzels, ψιλοκομμένα
  • ¼ κούπα αποξηραμένα κεράσια
  • ¼ κούπα νιφάδες καρύδας χωρίς γλυκαντικές ουσίες
  • ¼ κούπα φιστίκια, χωρίς αλάτι, ψιλοκομμένα
  • Ανθός αλατιού

 

Μέθοδος:

Τοποθετήστε ένα φύλλο ψησίματος με χαρτί περγαμηνής. Ρίχνετε ένα τρίτο της λειωμένης σκοτεινής σοκολάτας σε το φύλλο ψησίματος που έχετε προετοιμάσει και χρησιμοποιείτε μια σπάτουλα για να το απλώσετε ομοιόμορφα σε ένα στρώμα πάχους 0.3 εκ.

Πασπαλίζετε με τα pretzels, τα κεράσια, την καρύδα και τα φιστίκια, ομοιόμορφα.

Ρίξτε πάνω την υπόλοιπη λιωμένη σοκολάτα και απλώστε την πάνω στα συστατικά, ομοιόμορφα.

Στη συνέχεια, βάζετε τα υπόλοιπα pretzels, κεράσια, νιφάδες καρύδας και φιστίκια ομοιόμορφα. Γαρνίρετε με ανθό αλατιού

Αφήστε τη σοκολάτα να κρυώσει μέχρι να είναι έτοιμη, για περίπου 1 ώρα. Στη συνέχεια σπάστε την σε κομμάτια. Αποθηκεύστε τα σε ένα δοχείο μέχρι να τα καταναλώσετε.

Καλή απόλαυση.

 

Συνταγή: https://www.delish.com


Leave a Comment

Pleae note, comments must be approved before they are published