arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

Ορεκτικά - Dips

Wraps από κολοκυθάκι και kale pesto


Ένα υγιεινό ορεκτικό με κολοκυθάκι, vegan kale pesto, πιπεριές κέρατο, καρότα και microgreens.
Wraps από κολοκυθάκι και kale pesto

Ορεκτικά - Dips

Wraps από κολοκυθάκι και kale pesto


Wraps από κολοκυθάκι και kale pesto

Βεβαιωθείτε ότι θα φτιάξετε αυτήν την συνταγή στην επόμενη συγκέντρωση με φίλους.

Υλικά

  • 2 κολοκυθάκια, σε λεπτές φέτες
  • 1 κόκκινη πιπεριά, κομμένη σε λεπτές φέτες ή ψιλοκομμένη
  • 1 κίτρινη πιπεριά κέρατο, κομμένη σε λεπτές φέτες ή ψιλοκομμένη
  • Χούφτα καρότα, ψιλοκομμένα
  • Micro greens ή πράσινα λαχανικά της επιλογής σας
  • Κόλιανδρος, προαιρετικά
  • Φρέσκο τριμμένο μαύρο πιπέρι και ανθός αλατιού
  • Οδοντογλυφίδες

Kale Pesto

Εκτέλεση

Λαχανικά: Η ποσότητα των λαχανικών δεν παίζει σημαντικό ρόλο, απλά φτιάξτε την ποσότητα που χρειάζεστε. 1 μεσαίο κολοκυθάκι θα σας δώσει περίπου 10 λεπτά ρολά. Αν δεν βρείτε micro greens, χρησιμοποιείστε κόλιανδρο ή φρέσκα φύλλα βασιλικού.

Kale: Τοποθετείστε τα υλικά σε ένα μπλέντερ και ανακατέψτε μέχρι να έχετε την επιθυμητή σύσταση. Δοκιμάστε και αλατοπιπερώστε έξτρα.

Ένωση: Τοποθετείστε τις φέτες από το κολοκυθάκι σε μια σκληρή επιφάνεια. Απλώστε μια στρώση pesto και μετά τα λαχανικά στην μια άκρη. Τυλίξτε και τοποθετείστε την οδοντογλυφίδα στην μέση. Γαρνίρετε με κολοκυθάκι και μαύρο τριμμένο πιπέρι.

Αποθήκευση: Τα περισσεύματα μπορούν να αποθηκευτούν στο ψυγείο για έως και 3 ημέρες. Το κολοκυθάκι θα μαλακώσει την επόμενη μέρα. Για καλύτερα παρουσίαση, σερβίρετε άμεσα ή λίγες ώρες μετά τη δημιουργία τους.

Καλή απόλαυση!

Πηγή:  https://simple-veganista.com/

0 σχόλια


Αφήστε το σχόλιό σας

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα σχόλια θα πρέπει πρώτα να εγκριθούν πριν δημοσιευτούν.