Wraps από κολοκυθάκι και kale pesto
Βεβαιωθείτε ότι θα φτιάξετε αυτήν την συνταγή στην επόμενη συγκέντρωση με φίλους.
Υλικά
- 2 κολοκυθάκια, σε λεπτές φέτες
- 1 κόκκινη πιπεριά, κομμένη σε λεπτές φέτες ή ψιλοκομμένη
- 1 κίτρινη πιπεριά κέρατο, κομμένη σε λεπτές φέτες ή ψιλοκομμένη
- Χούφτα καρότα, ψιλοκομμένα
- Micro greens ή πράσινα λαχανικά της επιλογής σας
- Κόλιανδρος, προαιρετικά
- Φρέσκο τριμμένο μαύρο πιπέρι και ανθός αλατιού
- Οδοντογλυφίδες
Kale Pesto
- 2 κούπες kale
- 2 κ.σ. αμύγδαλα
- 1 σκελίδα σκόρδου
- 2 κ.σ. ταχίνι, προαιρετικά
- 3 κ.σ. περίπου έξτρα παρθένο βιολογικό ελαιόλαδο
- Ανθός αλατιού, για τη γεύση
Εκτέλεση
Λαχανικά: Η ποσότητα των λαχανικών δεν παίζει σημαντικό ρόλο, απλά φτιάξτε την ποσότητα που χρειάζεστε. 1 μεσαίο κολοκυθάκι θα σας δώσει περίπου 10 λεπτά ρολά. Αν δεν βρείτε micro greens, χρησιμοποιείστε κόλιανδρο ή φρέσκα φύλλα βασιλικού.
Kale: Τοποθετείστε τα υλικά σε ένα μπλέντερ και ανακατέψτε μέχρι να έχετε την επιθυμητή σύσταση. Δοκιμάστε και αλατοπιπερώστε έξτρα.
Ένωση: Τοποθετείστε τις φέτες από το κολοκυθάκι σε μια σκληρή επιφάνεια. Απλώστε μια στρώση pesto και μετά τα λαχανικά στην μια άκρη. Τυλίξτε και τοποθετείστε την οδοντογλυφίδα στην μέση. Γαρνίρετε με κολοκυθάκι και μαύρο τριμμένο πιπέρι.
Αποθήκευση: Τα περισσεύματα μπορούν να αποθηκευτούν στο ψυγείο για έως και 3 ημέρες. Το κολοκυθάκι θα μαλακώσει την επόμενη μέρα. Για καλύτερα παρουσίαση, σερβίρετε άμεσα ή λίγες ώρες μετά τη δημιουργία τους.
Καλή απόλαυση!
Leave a comment