Καλαμάκια με καρπούζι, φέτα και δυόσμο
Το δροσιστικό καρπούζι και ο δυόσμος είναι ένας ασφαλής συνδυασμός ενώ η φέτα προσφέρει την αλμυρή γεύση σε έναν υπέροχο συνδυασμό που ολοκληρώνεται με το ξύδι βαλσάμικου.
Υλικά
- Καρπούζι, κομμένο σε κύβους 2,5 εκ.
- Τυρί φέτα, κομμένο σε κύβους 2 εκ.
- Φύλλα δυόσμου
- Βιολογικό ξύδι βαλσάμικο
Εκτέλεση
Περάστε ένα κομμάτι καρπούζι στο καλαμάκι και ακολουθήστε το ίδιο με ένα φύλλο δυόσμου, ένα κομμάτι φέτα, άλλο ένα φύλλο δυόσμου και τέλος ένα κομμάτι καρπούζι. Κάντε το ίδιο και με τα υπόλοιπα υλικά. Αποθηκεύστε το πιάτο καλυμμένο στο ψυγείο για έως και 1 ώρα, αν θέλετε.
Πριν το σερβίρισμα, πασπαλίστε τα καλαμάκια με ξύδι βαλσάμικο και σερβίρετε.
Καλή απόλαυση!
Leave a comment