Βινεγκρέτ λεμονιού με σκόρδο

Βινεγκρέτ λεμονιού με σκόρδο

Αυτό σημαίνει πως για κάθε ½ κούπα όξινου υλικού, όπως ξύδι ή χυμό λεμονιού, θα χρησιμοποιήσετε ¾ κούπας ελαιόλαδο.

Υλικά

Εκτέλεση

Ενώστε το λάδι, το ξύδι, τον χυμό λεμονιού, την μουστάρδα, το σκόρδο, το αλάτι και το πιπέρι σε ένα βαζάκι με καλό καπάκι. Κλείστε το καπάκι. Ανακινήστε καλά μέχρι τα υλικά σας να ενωθούν.

Καλή απόλαυση!

Πηγή: https://www.eatingwell.com/


Leave a Comment

Pleae note, comments must be approved before they are published