#Vegan -Πατατοσαλάτα με σως μουστάρδας

Μπορεί να συνοδέψει ψητό σολομό για ένα ελαφρύ βραδινό φαγητό.

Υλικά

  • 900 γρ. πατάτες baby
  • 1 κούπα ψιλοκομμένο κρεμμύδι
  • 1/2 κούπα ψιλοκομμένο αγγουράκι τουρσί
  • 4 κ.σ. μουστάρδας ολικής άλεσης
  • 1 κ.σ. + 1 κ.γ. έξτρα παρθένο βιολογικό ελαιόλαδο
  • 1 κ.γ. σπόροι κύμινου, ελαφρώς τσιγαρισμένοι
  • 1/2 κ.γ. ανθός αλατιού
  • 1/2 κ.γ. πιπέρι
  • 3 κούπες ρόκα baby

Εκτέλεση

Μαγειρέψτε τις πατάτες σε μια κατσαρόλα με βραστό νερό μέχρι να μαλακώσουν, για περίπου 20 λεπτά.

Στη συνέχεια, κόψτε τα κρεμμυδάκια και το τουρσί και βάλτε τα σε ένα μπολ.

Προσθέτετε τις πατάτες, τη μουστάρδα, το ελαιόλαδο, τους σπόρους και ανακατέψτε.

Προσθέστε, το πιπέρι και τη ρόκα.

Τοποθετήστε τα υλικά σε ένα μπολ και σερβίρετε τη σαλάτα ζεστή ή σε θερμοκρασία δωματίου. Η σαλάτα μπορεί να καταναλωθεί ακόμα και όταν έχει διατηρηθεί στο ψυγείο.

Πηγή: https://www.feastingathome.com/ 


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

This site is protected by hCaptcha and the hCaptcha Privacy Policy and Terms of Service apply.


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post