#Vegan -Sour cream

Αυτή η vegan sour cream δεν έχει γαλακτοκομικά και γίνεται καλύτερα σε ένα μπλέντερ υψηλής ταχύτητας. Αν δεν έχετε μπλέντερ, μουλιάστε τα κάσιους για τουλάχιστον 6 ώρες ή όλο το βράδυ. Δεν περιέχει γλουτένη.

Υλικά

Εκτέλεση

Σε ένα μπλέντερ υψηλής ταχύτητας τοποθετήστε τα κάσιους, το νερό, το ελαιόλαδο, τον χυμό λεμονιού, το ξύδι, το σκόρδο, την μουστάρδα, το αλάτι και την σκόνη σκόρδου και ανακατέψτε καλά μέχρι να έχετε ένα κρεμώδες αποτέλεσμα.

Βάλτε την κρέμα στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες. Η σύσταση γίνει πιο πηχτή όσο μένει στο ψυγείο.

Καλή απόλαυση!

Πηγή: https://www.loveandlemons.com/


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

This site is protected by hCaptcha and the hCaptcha Privacy Policy and Terms of Service apply.


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post