vegan ·
Vegan σάλτσα από φιστίκια
Υλικά
- 3 κ.σ. φυστικοβούτυρο
- 1 κ.σ. σόγια σως
- 1 κ.σ. χυμό λεμονιού
- 1 σκελίδα σκόρδου, πολτοποιημένη
- 1 κ.γ. φρέσκο τζίντζερ, ψιλοκομμένο
- 1 κ.γ. βιολογικό μέλι Ελάτου
- ¼ - ½ κ.γ. νιφάδες πιπεριάς τσίλι
- ¼ - ½ κούπας νερό
Εκτέλεση
Ενώστε όλα τα υλικά. Ανακατέψτε καλά και προσθέστε αρκετό νερό μέχρι η σάλτσα να είναι συμπαγής.
Αποθηκεύστε σε ένα αεροστεγές σκεύος στο ψυγείο για μερικές μέρες.
Καλή απόλαυση!
Leave a comment