Vegan κρέμα από κάσιους
Υλικά
- 1 κούπα ωμά κάσιους
- ¾ κούπας νερό φίλτρου
- Πρέζα ανθό αλατιού
Εκτέλεση
Τοποθετείστε τα ωμά κάσιους σε ένα μπολ και καλύψτε με κρύο νερό. Αφήστε τα να κάτσουν για δύο ώρες.
Στραγγίστε και τοποθετείστε τα σε ένα μπλέντερ υψηλής ταχύτητας μαζί με ¾ κούπας νερό φίλτρου και αλάτι. Πολτοποιήστε μέχρι να έχετε ένα ομοιογενές μείγμα. Προσθέστε νερό, αν θέλετε μια πιο ρευστή κρέμα. Ανακατέψτε μέχρι να ομοιογενοποιηθούν.
Τοποθετείστε σε ένα αεροστεγές σκεύος και αποθηκεύστε στο ψυγείο για 4 – 5 ημέρες. Η σάλτσα θα γίνει πιο πηχτή, όσο περνάνε οι μέρες.
Καλή απόλαυση!
Leave a comment