Vegan κρέμα από κάσιους

Υλικά

 

Εκτέλεση

Τοποθετείστε τα ωμά κάσιους σε ένα μπολ και καλύψτε με κρύο νερό. Αφήστε τα να κάτσουν για δύο ώρες.

Στραγγίστε και τοποθετείστε τα σε ένα μπλέντερ υψηλής ταχύτητας μαζί με ¾ κούπας νερό φίλτρου και αλάτι. Πολτοποιήστε μέχρι να έχετε ένα ομοιογενές μείγμα. Προσθέστε νερό, αν θέλετε μια πιο ρευστή κρέμα. Ανακατέψτε μέχρι να ομοιογενοποιηθούν.

Τοποθετείστε σε ένα αεροστεγές σκεύος και αποθηκεύστε στο ψυγείο για 4 – 5 ημέρες. Η σάλτσα θα γίνει πιο πηχτή, όσο περνάνε οι μέρες.

Καλή απόλαυση!

Πηγή: https://naturallyella.com/


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post