#Vegan -Παραδοσιακή ελληνική φάβα

#Vegan -Παραδοσιακή ελληνική φάβα

Η φάβα είναι κρεμώδης και υγιεινή. Είναι γεμάτη αντιοξειδωτικά και φυτικές πρωτεϊνες.

Υλικά:

Μέθοδος:

Ξεπλένετε την φάβα. Βράστε την μαζί με τα κρεμμύδια και 6-7 κούπες νερό για περίπου 1 ½ ώρα. Στη συνέχεια, βάλτε το σε έναν μύλο ή παρασκευαστή πουρέ.

Παίρνετε τον πουρέ και τον βάζετε ξανά στην κατσαρόλα και τον ζεσταίνετε. Προσθέτετε λίγο ανθό αλατιού, πιπέρι και περίπου ¼ κούπα ελαιόλαδο. Αφήστε το να βράσει για λίγα λεπτά.

Σερβίρετε με λίγο ψιλοκομμένο ωμό κρεμμύδι, μαϊντανό και λεμόνι.

Συνταγή: https://www.olivetomato.com


Leave a Comment

Pleae note, comments must be approved before they are published