#Vegan -Παραδοσιακή ελληνική φάβα

Η φάβα είναι κρεμώδης και υγιεινή. Είναι γεμάτη αντιοξειδωτικά και φυτικές πρωτεϊνες.

Υλικά:

Μέθοδος:

Ξεπλένετε την φάβα. Βράστε την μαζί με τα κρεμμύδια και 6-7 κούπες νερό για περίπου 1 ½ ώρα. Στη συνέχεια, βάλτε το σε έναν μύλο ή παρασκευαστή πουρέ.

Παίρνετε τον πουρέ και τον βάζετε ξανά στην κατσαρόλα και τον ζεσταίνετε. Προσθέτετε λίγο ανθό αλατιού, πιπέρι και περίπου ¼ κούπα ελαιόλαδο. Αφήστε το να βράσει για λίγα λεπτά.

Σερβίρετε με λίγο ψιλοκομμένο ωμό κρεμμύδι, μαϊντανό και λεμόνι.

Συνταγή: https://www.olivetomato.com


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

This site is protected by hCaptcha and the hCaptcha Privacy Policy and Terms of Service apply.


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post