Dip με ταχίνι και γιαούρτι
Υλικά
- 2 κ.σ. ταχίνι
- 1 κ.σ. χυμός λεμονιού, + έξτρα για τη γεύση
- 1 σκελίδα σκόρδου, πολτοποιημένη
- ¼ κ.γ. ανθό αλατιού
- 1 κούπα Ελληνικό γιαούρτι χαμηλών λιπαρών
- ¼ κούπας φρέσκο κόλιανδρο, ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
Ενώστε το ταχίνι, με τον χυμό λεμονιού, το σκόρδο και το αλάτι σε ένα μικρό μπολ και ενώστε μέχρι να έχετε ένα ομοιογενές μείγμα. Ενώστε το γιαούρτι με τον κόλιανδρο και ανακατέψτε καλά. Προσθέστε λίγο περισσότερο χυμό λεμονιού, αν χρειαστεί. Μεταφέρετε σε ένα μπολ και σερβίρετε.
Καλή απόλαυση!
Leave a comment