Μανιτάρια γεμιστά με τυρί
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε baby portobello μανιτάρια και να τα γεμίσετε με κρεμώδες κατσικίσιο τυρί και κόκκινες γλυκές πιπεριές.
Υλικά
- 24 baby μανιτάρια portobello, χωρίς ρίζες
- ½ κούπα κατσικίσιο τυρί, τριμμένο
- ½ κούπα γλυκές κόκκινες πιπεριές, ψιλοκομμένες
- Πιπέρι για τη γεύση
- 4 κ.γ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
- Φρέσκος μαϊντανός, ψιλοκομμένος
Μέθοδος
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 190 βαθμούς. Βάλτε τα καπάκια από τα μανιτάρια σε ένα αλειμμένο με λάδι ταψί. Γεμίστε κάθε ένα με 1 κ.γ. τυρί. Γαρνίρετε το καθένα με 1 κ.γ. κόκκινη γλυκιά πιπεριά. Πασπαλίστε πιπέρι και περιχύστε ελαιόλαδο.
Ψήστε για 15 – 18 λεπτά ή μέχρι τα μανιτάρια να είναι τρυφερά. Γαρνίρετε με μαϊντανό.
Καλή απόλαυση!
Συνταγή: https://www.tasteofhome.com/
Leave a comment