Γεμιστά μπρουσκετάκια από αβοκάντο
Γαρνίρετε με τριμμένη παρμεζάνα και περιχύνετε με ξύδι βαλσάμικο για έναν μοναδικό συνδυασμό γεύσεων.
Υλικά
- 2 μεγάλες ώριμες ντομάτες, ψιλοκομμένες
- 2 κ.σ. κόκκινο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 1 κ.γ. σκόρδο, πολτοποιημένο
- 2 κ.σ. έξτρα παρθένο βιολογικό ελαιόλαδο
- Ανθός αλατιού και πιπέρι, για τη γεύση
- 2 ώριμα αβοκάντο, ξεφλουδισμένα, χωρίς κουκούτσι και κομμένα στην μέση
- Φρέσκα φύλλα βασιλικού για το σερβίρισμα (προαιρετικά)
- 2 κ.σ. ξύδι βαλσάμικο
- 2 κ.σ. φρέσκος βασιλικός, ψιλοκομμένος
- ¼ κούπας τυρί Παρμεζάνα, τριμμένο
Εκτέλεση
Ενώστε τις ντομάτες, το κρεμμύδι, το σκόρδο, το αλάτι και το πιπέρι σε ένα μπολ. Ενώστε όλα τα υλικά καλά.
Τοποθετείστε τα αβοκάντο σε μια πιατέλα μαζί με τα φύλλα βασιλοκού.
Με ένα κουτάλι γεμίστε τα αβοκάντο και πασπαλίστε με το βαλσάμικο. Γαρνίρετε με φρέσκο βασιλικό και τυρί παρμεζάνα. Σερβίρετε άμεσα.
Καλή απόλαυση!
Πηγή: https://cafedelites.com/
Leave a comment