Σαλάτα σπανάκι με ζεστό dressing από μέλι

Υλικά

 

Εκτέλεση

Ψήστε τα πεκάν σε ένα μικρό στεγνό τηγάνι σε χαμηλό φωτιά. Ανακατεύετε συχνά, για περίπου 2- 3 λεπτά. Μεταφέρετε τα σε ένα μικρό μπολ και αφήστε τα να κρυώσουν.

Ανακατέψτε το σπανάκι και το αγγούρι σε ένα μπολ σαλάτας.

Ρίξτε λίγο νερό σε ένα μικρό τηγάνι σε μεσαία προς χαμηλή φωτιά. Προσθέστε τα κρεμμύδια και μαγειρέψτε μέχρι να γίνουν πιο τρυφερά, για περίπου 4 λεπτά. Προσθέστε το ξύδι και το μέλι και αφήστε τα να βράσουν. Ρίξτε λίγο αλάτι και πιπέρι.

Ρίξτε το dressing αμέσως πάνω στο σπανάκι και το αγγούρι. Περιχύστε με ελαιόλαδο και γαρνίρετε με τυρί και ψητά πεκάν.

Καλή απόλαυση!

Πηγή: http://www.eatingwell.com/


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post