#Vegan -Σαλάτα σπανάκι με ρεβύθια και αβοκάντο
Ισορροπημένη καθώς περιέχει πρωτεΐνες από τα ρεβύθια αλλά και το αγαπημένο μας superfood, το avocado. Ταυτόχρονα, θα πάρετε τα λαχανικά που χρειάζεστε από τη σαλάτα και θα νιώσετε πλήρεις με έναν υγιεινό τρόπο (μερίδες: 6).
Υλικά:
- 500 γρ. βρασμένα ρεβύθια
- 3 ψιλοκομμένες ντομάτες
- 1 αβοκάντο κομμένο σε φέτες
- 1 κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
- 500 γρ. φρέσκο σπανάκι
- 1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
- 1 ματσάκι φρέσκο κόλιανδρο ψιλοκομμένο
- Ανθό αλατιού και πιπέρι
- ½ κούπες έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
- Βαλσάμικο ξύδι
Μέθοδος:
- Παίρνουμε τα ρεβύθια, τις ντομάτες, το αβοκάντο, το σπανάκι, την κόκκινη πιπεριά και τον κόλιανδρο και τα τοποθετούμε σε ένα μπολ. Στη συνέχεια, προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι για καλύτερη γεύση.
- Έπειτα, ρίχνουμε το ελαιόλαδο και το βαλσάμικο! Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε!
Καλή απόλαυση!
Συνταγή: https://www.mediterraneanliving.com
Leave a comment