Μεσογειακό ορεκτικό με ψητό κουνουπίδι και φέτα
Ακολουθεί μια πολύ εύκολη συνταγή για ένα ωραίο σνακ με κουνουπίδι.
Οδηγίες:
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Πλύνετε καλά το κουνουπίδι και χωρίστε το ώστε να έχετε μικρά ματσάκια.
Ανακατέψτε το τριμμένο σκόρδο, τον ανθό αλατιού και το πιπέρι.
Προσθέστε το ελαιόλαδο. Ξεκινήστε με ¼ κούπας, σιγουρεύοντας ότι το κουνουπίδι έχει καλυφθεί με λάδι.
Ψήστε στον φούρνο για 30 – 40 λεπτά.
Στη συνέχεια, προσθέστε λίγη τριμμένη φέτα ή τυρί παρμεζάνα.
Καλή απόλαυση!
Leave a comment