Καπνιστό κουνουπίδι

Υλικά

 

Εκτέλεση

Τοποθετείστε το κουνουπίδι σε ένα μεγάλο μπολ. Ενώστε το λάδι, την πάπρικα και το αλάτι. Περιχύστε τα πάνω από το κουνουπίδι. Ανακατέψτε καλά και μεταφέρετε σε ένα μεγάλο ταψί. Ψήστε, χωρίς να το καλύψετε στους 230 C για 10 λεπτά.

Προσθέστε το σκόρδο και ψήστε για άλλα 10 – 15 λεπτά ή μέχρι το κουνουπίδι να είναι τρυφερά και να έχει ελαφρώς ροδίσει. Μπορείτε να ανακατεύετε τακτικά. Γαρνίρετε με μαϊντανό και σερβίρετε.

Καλή απόλαυση!

Πηγή: https://www.tasteofhome.com/


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post