Καλαμάκια με φέτα και καρπούζι
Το καρπούζι ταιριάζει τέλεια με το αγγουράκι ενώ το dressing από μέλι και βαλσάμικο δημιουργεί ένα πιάτο που εύκολα θα αγαπήσουν όλοι!
Υλικά (8 μερίδες)
- 1 μεσαίο καρπούζι, κομμένο σε κύβους 3 εκ.
- 1 ματσάκι φύλλα βασιλικού
- ½ μεσαίο κόκκινο κρεμμύδι, σε μεγάλα κομμάτια
- 340 γρ. τυρί φέτα, κομμένη σε κύβους 3 εκ.
- 1 αγγούρι, κομμένο σε μισοφέγγαρα
- Ξύδι βαλσάμικο και βιολογικό μέλι Ελάτου για το dressing
Εκτέλεση
Φτιάξτε τα καλαμάκια ενώνοντας το καρπούζι, το βασιλικό, το κόκκινο κρεμμύδι, τη φέτα και το αγγούρι. Τοποθετείστε τα καλαμάκια σε μια πιατέλα σερβιρίσματος.
Ενώστε το βαλσάμικο με το μέλι και περιχύστε από πάνω.
Καλή απόλαυση!
Πηγή: https://www.delish.com/
Leave a comment