Καλαμάκια γαρίδας σαλάτα με καρπούζι και φέτα
Υλικά
- 4 κούπες καρπούζι, σε κυβάκια
- ½ κούπας φέτα
- 2 κ.σ. έξτρα παρθένο βιολογικό ελαιόλαδο
- 4 φρέσκα φύλλα δυόσμου
- Ανθό αλατιού
- Μαύρο πιπέρι
- 450 γρ. μεσαίες γαρίδες, καθαρισμένες αλλά με τις ουρές τους
Εκτέλεση
Σε ένα μεγάλο μπολ ενώστε το καρπούζι, τη φέτα, το ελαιόλαδο και τον δυόσμο. Αλατοπιπερώστε.
Ψήστε τις γαρίδες σε μεσαία προς υψηλή φωτιά μέχρι να ροδίσουν, για 4 – 6 λεπτά. Σερβίρετε με καρπουζοσαλάτα.
Καλή απόλαυση!
Πηγή: https://www.delish.com/
Leave a comment