arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

Ορεκτικά - Dips

Σως με μούρα και παντζάρια


Αυτή η σως με μούρα και παντζάρια δεν έχει ζάχαρη ενώ έχει μια υπέροχη πινελιά από άρωμα κανέλας.
Σως με μούρα και παντζάρια

Ορεκτικά - Dips

Σως με μούρα και παντζάρια


Σως με μούρα και παντζάρια

Υλικά

  • 1 μεσαίο παντζάρι (ωμό)
  • ½ κούπας φιλτραρισμένο νερό
  • 2 κούπες μούρα (είδος της επιλογής σας)
  • ½ κ.γ. χυμό λεμονιού
  • ½ κ.γ. κανέλα
  • ¼ κ.γ. ανθό αλατιού

 

Εκτέλεση

Πλύνετε, τρίψτε και ξεφλουδίστε τα παντζάρια. Στη συνέχεια τρίψτε τα πάνω σε μικρή κατσαρόλα.

Τοποθετείστε την κατσαρόλα στον φούρνο. Προσθέστε νερό, ανακατέψτε και σιγοβράστε σε μεσαία προς υψηλή φωτιά. Στη συνέχεια, χαμηλώστε τη θερμοκρασία και συνεχίστε να σιγοβράζετε για άλλα 2 λεπτά. Τώρα το μείγμα σας θα πρέπει να έχει φουσκάλες και μια σύσταση αφρού.

Στη συνέχεια, προσθέστε τα μούρα, τον χυμό λεμονιού, την κανέλα, το αλάτι και ανακατέψτε. Σιγοβράστε για 5 λεπτά καθώς περιστασιακά πιέζετε τα μούρα με το πίσω μέρος του κουταλιού.

Σερβίρετε και απολαύστε!

Πηγή: https://withfoodandlove.com/

0 σχόλια


Αφήστε το σχόλιό σας

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα σχόλια θα πρέπει πρώτα να εγκριθούν πριν δημοσιευτούν.