Σαλάτα με καρπούζι, αγγούρι και καλαμπόκι
Η πικάντικη γεύση από τις πιπεριές θα δώσει υπέροχη γεύση. Σερβίρετε με tortilla ως συνοδευτικό.
Υλικά
- 2 ½ κούπες καρπούζι, ψιλοκομμένο
- ¾ κούπας αγγούρι, ψιλοκομμένο
- 1 καλαμπόκι
- 5 κ.σ. κόκκινο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 3 κ.σ. κόλιανδρος, ψιλοκομμένος
- 3 κ.σ. φρέσκος χυμός lime
- ½ κ.γ. ανθός αλατιού
Εκτέλεση
Ενώστε το καρπούζι, το αγγούρι, το καλαμπόκι, το κρεμμύδι και τις jalapeño για τη γεύση, κόλιανδρο, χυμό lime και αλάτι σε ένα μεσαίο μπολ. Ενώστε άμεσα ή καλύψτε και βάλτε στο ψυγείο για έως και 1 ημέρα.
Καλή απόλαυση!
Leave a comment