Σαλάτα με νεκταρίνια και παντζάρια
Μια απλή και εύκολη συνταγή για ένα light γεύμα!
Υλικά
- Πράσινη σαλάτα με μαρούλι και ρόκα
- 2 μεσαία νεκταρίνια, κομμένα
- ½ κούπα βαλσάμικο
- 500 γρ. παντζάρια
- ½ κούπα τριμμένη φέτα
Μέθοδος
Παίρνουμε τα παντζάρια και τους κόβουμε το κοτσάνι. Στη συνέχεια, σε μια κατσαρόλα με νερό, βράζουμε τον βολβό για περίπου 20 λεπτά (ή όσο χρειάζεται). Ελέγχουμε να δούμε αν είναι έτοιμα. Τα παντζάρια χρειάζονται να έχουν βράσει αλλά όχι να έχουν λιώσει.
Βγάζουμε τα παντζάρια και τα αφήνουμε να κρυώσουν. Στη συνέχεια, τα κόβουμε σε ροδέλες ή κύβους.
Μετά, σε ένα δίσκο σερβιρίσματος, βάζουμε τη σαλάτα, τα νεκταρίνια και τη σως από βαλσάμικο. Γαρνίρουμε με τα παντζάρια και το τυρί!
Σερβίρουμε άμεσα!
Leave a comment