Σαλάτα με μαριναρισμένες ντομάτες και φέτα
Αυτή η συνταγή για σαλάτα με μαριναρισμένη ντομάτα και φέτα αποτελεί ένα εύκολο και γρήγορο χορτοφαγικό γεύμα για δύο. Είναι επίσης ένα υπέροχο και εύκολο φαγητό για να το πάρετε μαζί σας στο χώρο εργασία σας.
Υλικά:
- 3 κ.σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
- 2 κ.σ. λευκό ξύδι
- 1 κ.γ. μέλι
- ½ κόκκινο κρεμμύδι, λεπτά κομμένο
- 6 λεπτά κομμένα ντοματίνια
- 100 γρ. τριμμένη φέτα
- 10 ελιές καλαμών
- Λίγα φύλλα δυόσμου
- 2 ζεστές πίτες ολικής
Μέθοδος
- Ενώστε το ελαιόλαδο, το ξύδι και το μέλι. Γαρνίρετε με το κρεμμύδι και ανακατέψτε. Στη συνέχεια προσθέστε τις ντομάτες σε 2 πιάτα και χωρίστε το dressing και το κρεμμύδι σε αυτά τα δύο. Αφήστε τα για 10 λεπτά και στη συνέχεια γαρνίρετε με φέτα, ελιές και δυόσμο. Σερβίρετε με ζεστές πίτες!
Leave a comment