Σαλάτα με παντζάρι
Υλικά
- 3 μεγάλα παντζάρια
- 1 μεγάλο καρότο
- ξύσμα και χυμό από 1 πορτοκάλι
- ξύσμα και χυμό από 1 λάιμ
- 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι, ανθός αλατιού
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
- 1 χούφτα φρέσκο βασιλικό
Εκτέλεση
Τρίβουμε τα παντζάρια και το καρότο και τα μεταφέρουμε σε ένα μεγάλο μπολ. Προσθέτουμε τα ξύσματα και τους χυμούς.
Προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το σκόρδο, πιπέρι και αλάτι.
Σερβίρουμε με φρέσκο βασιλικό, φρέσκο κρεμμυδάκι και λίγο γιαούρτι αν θέλουμε, απολαμβάνουμε.
Leave a comment