#Vegan -Σαλάτα με καρπούζι, ροδάκινο και βινεγκρετ σύκου

Προσφέρει μια απαλή και υπέροχη γεύση και ενώνει υπέροχα όλα τα υλικά σε αυτή την σαλάτα.

Υλικά:

  • 4 κούπες καρπούζι κομμένο σε κύβους
  • 4 κούπες φρέσκα ροδάκινα σε φέτες
  • 4 κούπες baby ρόκα
  • 2 κ.σ. μαρμελάδα σύκου
  • ½ κ.σ. λευκό βαλσάμικο ξύδι
  • ½ κ.γ. μουστάρδα
  • ½ κ.γ. ανθός αλατιού
  • 2 κ.σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο

Μέθοδος:

Παίρνετε ένα μεγάλο μπολ και βάζετε μέσα το καρπούζι, τις φέτες ροδάκινου και την baby ρόκα και ανακατεύετε απαλά.

Στη συνέχεια, παίρνετε ένα μπλέντερ και χτυπάτε την μαρμελάδα σύκο, τον φρέσκο χυμό λεμονιού, το λευκό βαλσάμικο, την μουστάρδα και τον ανθό αλατιού και τα χτυπάτε μέχρι το μείγμα να έχετε ένα ομοιογενές μείγμα. Μετά, προσθέστε αργά αργά και το ελαιόλαδο μέχρι να ενωθούν τα υλικά.

Τέλος ανακατεύετε την βινεγκρέτ με το μείγμα καρπουζιού και σερβίρετε!

Καλή απόλαυση!

Συνταγή: https://www.cookinglight.com


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post