Ψητά καρότα με θυμάρι
Για περισσότερο χρώμα, γαρνίρετε με φρέσκο θυμάρι ή βασιλικό.
Υλικά
- 1,3 κιλά μεσαία καρότα, κομμένα οριζόντια
- 2 κ.σ. φρέσκο θυμάρι, ψιλοκομμένο ή 2 κ.γ. αποξηραμένο θυμάρι
- 2 κ.σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
- 1 κ.σ. βιολογικό μέλι Ελάτου
- 1 κ.γ. ανθός αλατιού
Μέθοδος
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 205 βαθμούς. Χωρίστε τα καρότα σε δύο ταψιά. Σε ένα μικρό μπολ, ενώστε το θυμάρι, το λάδι, το μέλι και το αλάτι. Βουρτσίστε τα καρότα. Ψήστε για 20 – 25 λεπτά ή μέχρι να γίνουν τρυφερά.
Καλή απόλαυση!
Συνταγή: https://www.tasteofhome.com/
Leave a comment