arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

Ορεκτικά - Dips

Ψητά παντζάρια με τυρί και σχοινόπρασο


Αυτά τα ψητά παντζάρια με κατσικίσιο τυρί είναι υπέροχα.
Ψητά παντζάρια με τυρί και σχοινόπρασο

Ορεκτικά - Dips

Ψητά παντζάρια με τυρί και σχοινόπρασο


Ψητά παντζάρια με τυρί και σχοινόπρασο

Γήινα και μαλακά, ταιριάζουν υπέροχα με το κρεμώδες τυρί και το φρέσκο σχοινόπρασο.

Υλικά:

Μέθοδος

Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 218 βαθμούς. Πλένετε τα παντζάρια. Ξεεφλουδείστε τα πράσινα φύλλα από τα παντζάρια, αφήνοντας μόνο υπόλοιπο 2 εκ. Το να αφήσετε λίγο από την πρασινάδα, βοηθάει στο να μην βγει κόκκινο χρώμα από τα παντζάρια στον φούρνο.

Αλείψτε τα παντζάρια με ελαιόλαδο. Τοποθετείστε τα στον φούρνο σε ένα ταψί καλυμμένα. Ψήστε τα για 45 λεπτά έως 1 ½ ώρα, ανάλογα από το πόσο κρύα και μαλακά είναι όταν τα πιέζετε με το πιρούνι. Ελέγξτε κάθε 10 λεπτά, μέχρι να είναι μαλακά. Τα μεσαία σε μέγεθος παντζάρια χρειάζονται περίπου 1 ώρα.

Αφήστε τα να κρυώσουν για λίγα λεπτά. Στη συνέχεια, βάλτε τα κάτω από κρύο νερό και τρίψτε τα με το χέρι σας. Σερβίρετε άμεσα ή βάλτε τα στο ψυγείο μέχρι να κρυώσουν.

Στο σερβίρισμα, κόψτε τα παντζάρια σε στρογγυλές φέτες και τοποθετείστε τα πάνω στο πιάτο. Πασπαλίστε από πάνω ελαιόλαδο και μια πρέζα ανθός αλατιού. Γαρνίρετε με κατσικίσιο τυρί και ψιλοκομμένο σχοινόπρασο.

Συνταγή:https://www.acouplecooks.com/

0 σχόλια


Αφήστε το σχόλιό σας

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα σχόλια θα πρέπει πρώτα να εγκριθούν πριν δημοσιευτούν.