Dip κόκκινης πιπεριάς με φέτα και ελληνικό γιαούρτι

Είναι αναζωογονητικό και όχι βαρύ, τέλειο όχι μόνο ως dip, αλλά και ως σως για σάντουιτς όπου θα προσφέρει περισσότερη γεύση.

 Οι πιπεριές είναι μια καλή πηγή βήτα-καροτίνης ενώ παράλληλα λαμβάνετε αντιοξειδωτικά από το ελαιόλαδο, τα καρύδια και το σκόρδο, καθώς και πρωτεΐνες και ασβέστιο από τη φέτα και το γιαούρτι.

 

Συστατικά

 

Μέθοδος:

Προσθέστε όλα τα συστατικά σε ένα μπλέντερ. Ανακατέψτε μέχρι να γίνουν ομοιόμορφα και να αναμειχθούν τα πάντα.

Ανάλογα με την υφή μπορείτε να προσθέσετε ό, τι προτιμάτε.

Αφήστε το να καθίσει για τουλάχιστον μία ώρα στο ψυγείο πριν το σερβίρετε.

Σερβίρετε με ψωμί ή πιτάκια ολικής. Επίσης μπορεί να λειτουργήσει ως σως σε σάντουιτς.

Πηγή: https://www.olivetomato.com/


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

This site is protected by hCaptcha and the hCaptcha Privacy Policy and Terms of Service apply.


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post